The Mood Rotterdam - Aanzicht

De Max Euwelaan is een business center middenin het Brainpark in Rotterdam, gelegen naast de snelweg (A16) net buiten het centrum van de stad. Voor de deur is er een grote parkeerplaats, waar altijd plek is. Het gebouw kenmerkt zich door de ruime units met veel licht van de ramen en een rustige, professionele uitstraling. De 40 offices zijn verdeeld over een zuid- en noordvleugel van het gebouw met twee entrees.

Voor zowel de starter als doorgroeiende ondernemers is dit een toplocatie. Middenin het inspirerende Brainpark, met veel groen en met uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De drie verdiepingen hebben elke een pantry en toiletten. Er is een flexibele ruimte, de Spreekkamer, die als vergaderzaal door alle ondernemers geboekt kan worden. De diversiteit aan mensen en ondernemers zorgt voor een open, gemoedelijke sfeer in een professionele setting.

Tineke Zondervan, Kolibri Telefoontherapie

“De prijs-kwaliteit verhouding gaf de doorslag. Als startende ondernemer zochten we een flexibele werkplek voor een scherpe prijs. We konden moeiteloos doorgroeien toen het nodig was, en hebben nu een ruime plek met eigen pantry. De locatie is top en de bereikbaarheid optimaal en mijn klanten blijven hier anoniem.” 

Rob Noldus, Home Instead

“Het biedt toegevoegde waarde om in een gebouw te werken met verschillende ondernemers. Je vindt elkaar makkelijk voor de praktische zaken en de gezelligheid. Stena doet als huurder net even dat beetje extra. Ze faciliteren soms borrels en laten hun gezicht zien. Dat is fijn voor het contact, ook omdat ze zelf ook hun gezicht laten zien.”

Gerard van den Berg De LeugenAcademie

“Het is een representatief gebouw in een inspirerende omgeving met hogescholen en bedrijven, met uitstekende bereikbaarheid vlak naast de Brienenoordburg. Er is altijd parkeergelegenheid, recht voor de deur. Voor een hele goede prijs.”