The Mood Den Haag

Het business center aan de Koninginnegracht ligt in het hart van Den Haag Centrum, op loopafstand van het Malieveld, het Binnenhof en Centraal Station. Er zijn ruim veertig multi-offices van verschillende groottes. Zowel voor jonge starters als voor doorgroeiende ondernemers, die een flexibele werkplek zoeken in het luxe gedeelte van de stad, is dit een ideale plek. Het center is gevestigd in een internationale wijk, met verschillende eet- en drinkgelegenheden in de buurt. Het gebouw heeft de uitstraling van een herenhuis met een moderne inrichting.

Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is een inpandige parkeergarage en een fietsenstalling. In het gebouw zijn verschillende pantry’s en toiletten. Er is een lift, een garderobe, een uitpandige rookruimte en er zijn postvakken op de begane grond. Ook vind je hier de presentatieruimte, een vergaderzaal en een ruim opgezette lounge om klanten te ontvangen. Verschillende zithoeken zorgen voor een persoonlijke, huiselijke uitstraling.

Raoef Khadjé, Allround Speakers

“The Mood Den Haag is onderscheidend, niet zo massaal. Dat spreekt me enorm aan. En de sfeer onderling is goed. De prijs-kwaliteit verhouding is perfect voor een pand met deze uitstraling in het luxe gedeelte van Den Haag.”

Erwin Bol, TAO webdesign en marketing

“Als startende ondernemers is flexibel huren voor ons belangrijk en dat kan hier voor een scherpe prijs, met goede service. Op een toplocatie, waar we ook ons netwerk kunnen uitbreiden, doordat je met andere ondernemers in één pand zit. Groot voordeel is de ruime lounge beneden om klanten te ontvangen.” 

Arnold Schollema, Oak Management, beheerder

“Stena pakt het meteen op als zich iets voordoet. Ze handelen snel, bieden goede service en het pand wordt goed onderhouden.”