ROOM2MEET GEEFT ONPERSOONLIJKE VERGADERRUIMTES HET NAKIJKEN

Aan de achterzijde van The Mood zit vergaderlocatie Room2Meet. Huurders uit het pand en externen kunnen hier gebruik van maken. En dat wordt veelvuldig gedaan, blijkt als we eigenaresse Laura Kester spreken.

Dezelfde energie die ze uitstraalt, voel je terug in Room2Meet. Professioneel en warm! Met haar energieke persoonlijkheid en gevoel voor service ontvangt ze dagelijks bezoekers met zelfgemaakte muffins en goede koffie. Waarin Room2Meet zich onderscheidt? Dat vertelt ze met plezier.

Alle ruimte en volop privacy

“We zijn zeker niet de enige vergaderlocatie in deze buurt. Maar we bieden wel een aantal aantrekkelijke extra’s en dan heb ik het niet alleen over de ideale locatie ten opzichte van Station Den Haag Centraal en de mooie aankleding. Bijzonder aan Room2Meet is dat er nooit meerdere bedrijven aanwezig zijn. De vier lichte, frisse kamers met veel daglicht verhuur ik altijd maar aan één klant. Dat exclusieve, besloten karakter vind ik heel belangrijk. Huur je de ruimte, dan kun je alle kamers vrij gebruiken. Bijvoorbeeld om na een plenair deel in groepjes uit elkaar te gaan.”

Vergaderen met een koninklijk tintje

Laura is er trots op dat ook mensen van buitenaf haar weten te vinden. “We zitten hier naast het ministerie en tegenover het provinciehuis. Die reserveren geregeld de ruimte. Omdat ik op de Koninginnegracht in Den Haag zit, de Hofstad bij uitstek, heb ik alle ruimtes naar koninginnen genoemd en ook de service heeft een koninklijk tintje. Versgebakken croissant bij de lunch, een warme muffin bij binnenkomst en geregeld maak ik lekkere, verse soep. Ik doe er alles aan om het mijn bezoekers naar de zin te maken.”

Van alle markten thuis

Heb je interesse om Room2Meet te huren? De vergaderlocatie is van alle markten thuis. Van creatieve meetings tot conference-calls naar de andere kant van de wereld. Het kan hier allemaal. Op de website vind je meer informatie. www.room2meet.eu