Denneweg Den Haag voor zakelijk gebruik

De Denneweg ligt in de achtertuin van kantoorconcept The Mood

Deze smalle, licht gekromde woon-, winkel- en wandelstraat is volgens de geschiedschrijving de oudste weg van Den Haag. We moeten 280 jaar terug in de tijd om aan het begin van de geschiedschrijving te geraken.

De naam Denneweg zou (Althans dat is één van de verklaringen) zijn ontstaan door het feit dat de Romeinen deze weg hebben aangelegd en de bodem verstevigden met dennenstammen.

Voor de zakelijke consument van de Denneweg en omgeving is er een grote keuze uit ontbijt-, lunch-, borrel- en dinerspots. Een keer anders vergaderen? Bezoek Martes op de Hooiweg 5 voor een authentieke vergaderruimte met geschikte arrangementen. Zakelijke lunch met een belangrijke klant, bezoek dan bijvoorbeeld Walter Benedict. De keuze is reuze, ook als je pak naar de stomerij moet, je nog even snel een bloemetje moet halen voor een verjaardag of er een bedrijfsborrel georganiseerd moet worden. De Denneweg in Den Haag vormt een uitstekende en karakteristieke buurt vol met geschikte locaties in de beroemde schijf van vijf: Wining, Dining, Lifestyle, Fashion & Beauty.

Bron: Juuf van Ballegoijen de Jong